Welkom in Callantsoog de Badplaats met de meeste zon uren van Nederland 

Wie aan Holland denkt, denkt aan molens, weidse polders, bloembollenvelden en kaasmeisjes op klompen. En als er één provincie in Nederland is waar u alles vindt, dan is het Noord-Holland.
Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Callantsoog dat geheel bij u past? wij verhuren een prachtige vakantiewoning in  Callantsoog voor een fijne familievakantie of romantisch weekendje weg. 300 meter van centrum en strand Callantsoog heeft veel te beiden: geniet van de vrijheid op het strand, de gezelligheid van het centrum en de prachtige omgeving! 
In maanden april en Mei staan heel veel bloembollenvelden in bloei. 

omgeving

Zoveel te doen en te beleven: 
Het gehele jaar door is er van alles te doen in en rondom Callantsoog. Zo zijn er braderieën, kermissen, live muziek op het dorpsplein, kinderactiviteiten en zijn er vele gezellige restaurants, winkels en strandpaviljoens. Onze accomodatie licht 300 meter van centrum en strand,

Het oer-Holland, dat als schatkamer van de Gouden Eeuw zoveel welvaart, monumenten, kunst en natuurschoon heeft nagelaten.
Want dat is Noord-Holland vooral: de provincie die alles heeft voor iedereen. Of u nu de gezelligheid van hartje Amsterdam zoekt, of de stilte van een Texels natuurreservaat, of u nu wilt zeilen op de zee, plassen en meren, of unieke musea wilt bezoeken.

De duinen langs de kust vormen een onafzienbaar natuurgebied het Zwanenwater waar rust en een ongerepte natuur ons tot bezinning brengen.

Maar Noord-Holland is ook een waterparadijs voor zeilers, surfers, motorbootvaarder en vissers, dankzij de talloze vaarten, meren en stranden.

Liefhebbers van bloemen kunnen hun hart ophalen aan de uitgestrekte bloembollenvelden in zowel het noorden als het zuiden van Noord-Holland en aan de vele bloemencorso's en tentoonstellingen die van februari tot november gehouden worden. De bloembollenvelden staan in bloei van eind maart tot half Mei

Een zeer fraai stukje geschiedenis van onze zeevarende natie vindt u terug in de authentieke, 17e -eeuwse havensteden als Hoorn, Enkhuizen en Edam.

En dat alles is uiterst gemakkelijk te bereiken dankzijn het moderne wegennet, de vele spoorverbindingen en de aanwezigheid van Schiphol.

Elke soort vakantie kan in Noord-Holland!